marți, 18 decembrie 2007

PRAGA 4- Cate un pic din toate

Am fost si la birou... a fost foarte misto, am fost la masa cu M., cel pe care l-am cunoscut in Romania si care e ffff de treaba! Cladirea Inter-Informatics de aici e misto, dar interiorul nu e atat de calumea ca la noi, in Romania, trebuie sa recunosc. Cand am intrat in birou mi-am adus aminte de locul in care lucreaza tata..cu birouri mai vechi, si nerenovate.

Ne-am intors acasa si am incercat 1 ora jumate sa gasim un loc de parcare... lucru care m-a facut la a 4-a tura de bloc sa ma culc pe bancheta din spate. Am dormit aproape 30 min :)))

Am ajuns, in sf, si acasa, unde fetele ne asteptau nerabdatoare sa mergem la cumparaturi, AGAIN. Am stat o ora in casa sa ne odihnim, am si citit un pic, eu nu am mai dormit.

Apoi am plecat. A fost o zi in care intr-adevar am facut mai de toate, printre care am ajuns si sa ma deprim. AUTO-deprim. Cred. Azi am vazut BROASTE peeeeesssste tot. La mag de dulciuri, la jucarii, in poze, la bijuterii, venea S sau F de ex la mine sa imi arate ceva... O BROASCA!!!!! WTF??? V-ati pornit pe mine sa imi stricati ziua de tooottt??? Cand am crezut ca am scapat, am aj acasa si I. iese imbracata in pijama.. si ii spun "ce pijama dragutaaa".. la care ea se intoarce si zice "da, cu broscutze!!" AH! Acum as folosi smiley-ul ala cu ala care isi smulge parul din cap!!!!! Ok, am zis, e cazul sa te duci la culcare. I CAN'T BELIEVE IT!! Si uite asa am cazut in depresie.

Pe drumul spre birou am putut observa mai bine Praga, am fost si cu M. pana la teatru, parte a orasului pe care nu o vazusem. Tin sa precizez IAR de arhitectura cladirilor. Maretelor cladiri.. nici bine nu iti iei ochii de la una, caci iti sunt furati de alta... Nu cred ca am vazut 5-10 cladiri normale, blocuri obisnuite. Nu.. toate sunt frumoase, frumos varuite, zici ca azi-noapte au stat si le-au vopsit. Sunt convinsa ca sunt permanent intretinute, dar.. m-au uimit.

Praga este un oras foarte mare, pentru absolut toate buzunarele, azi am vazut in vitrina unui magazin chiar si un Nokia 3310! :) Gasesti absolut de toate, de la cel mai mic lucru sau serviciu pana la ultimul! Impresionant!
Sunt si aici boschetari si aurolaci si daca as fi singura mi-ar fi frica rau de ei...

Nu prea am mancat nimic, nu imi mai era pofta de nimic, dupa atatea broaste. :))) Mi-am gasit ceas, nu stiu daca am mai scris, dar risc sa ma repet, ca nu am timp sa citesc postul, sunt in camera la Florin pe picior de plecare. Nu am luat ceasul, o astept pe sotia Sefului meu, sa ma sfatuiesc un pic. :D

Mi-e dor de mami de tati, de B si de verisoara-mea. Si de Bubu. :D Mai sunteti mai multi de care mi-e dor , iertati-ma daca nu va precizez, stiti voi care... Sper.
Abia astept sa ma intorc, dar in acelasi timp, cat iubesc eu Bucurestiul si cat de nationalista as fi... Of, ce as mai sta o 2-3 saptamani pe aiciiiii!!!!!!!

Seara am ajuns acasa si am vrut sa ma duc cat mai repede in camera sa citesc ce mai zice "prostituata de lux londoneza", :D pentru a ma bine-dispune un pic, caci eram ...uf! Azi vine Sefu'! :D

2 comentarii:

Anonim spunea...

Si mie imi e dooooor de tine! Si mai lasa depresia deoparte, nu te mai gandi la nimic negativ cat esti acolo.. doar ai ajuns intr-un loc superb, esti inconjurata de prieteni.. sunt mazagine cat vezi cu ochii.. :D Asa k nu se accepta decat starea de "super-fericire" in cazul tau.. ;)De abia astept sa te intorci, am sa iti povestesc ce s-a mai intamplat pe la scoala, s-a lasat aproape cu bataie.. :P in fine... de povestit, povestim cand vii.. intre timp gandeste-te numai la cat de bine este k esti acolo.. ;)

Enjoy... spunea...

BATAIEEE????Biiiiiiiii!!! Cum adica cu bataie??? Frate, un pic plec si eu si UITE ce pierd!!! Doamne!! Si thx 4 advice, mai am ceva zile in care sa il aplic! Nu imi vine sa cred de cat timp sunt plecata, si inca mai am...Aici.. TOATA ziua avem treaba: SHOPPING,shopping siii... SHOPPPIINNNGG!! :D:D :*:*