duminică, 16 decembrie 2007

PRAGA 1- Ingrozitorul drum..

Am reusit sa prindem un pic de net in camera azi, si sunt fooooarte fericita, caci am scris pana acum in telefon ce vroiam sa scriu pe blog. Azi prind un pic din urma, si maine, ca mergem la birou cateva ore! Scriu pe scurt si pe fuga.. din pacate. O sa mai adaug cate ceva in Romania. :)

Sa va povestesc cate ceva de drum.. a fost ingrozitorrr, exact cand am plecat a inceput sa ninga rau, rau si a fost viscol toooot drumul, am mers mult, caci trebuia sa ajungem in prima seara (dimineata) in Arad, pentru ca in Praga trebuia sa ajungem pana la ora 8 seara a doua zi, sa luam cheia de la apartamentul de aici. Tot drumul a fost un echipaj de politie care ne tinea pe loc, nu ne lasa sa depasim.. si am ajuns la ora 6 dimineata in Arad, la Hotel Olimp, unde tocmai se pregatea micul dejun :)) Am dormit pana la 9.30, nu am auzit ceasul, ceea ce mie nu mi se intampla... si am papat repede, apoi am pornit la drum, mai departe.
Foarte dragut hotelul, am stat in apartament, curat, mobilier nou, micul dejun foarte bun, am mancat cam ce am cerut. A fost super ok si cele cateva ore dormite acolo au fost foarte odihnitoare. Sau cel putin asa mi s-au parut dupa ce am petrecut foarte multe ore in niste conditii nu tocmai bune pentru spatele meu...mijlocul meu, gatul.. ETC :))

A fost un drum foarte nasol din cauza ca eram 5 in masina si ne-am inghesuit in spate, m-a durut pana si ultimul deget de la picior.. ATATEA ore.. :( Am stat cu ghiozdanul lui Sefu' in brate tot drumul, caci are o superstitie: sa nu stea rucsacelul pe jos. :) Si am avut grija de el ca de ochii din cap. pe bune. Ce a fost misto la drum a fost cum a nins la un moment dat.. super, n-am ce zice. Aici nu e zapada. Poate mai prindem si noi la Bucuresti.

(Sa ne fie clar de la inceput despre cine voi vorbi in aceste posturi. Care din noi suntem aici : EU, S. cu sotia sa, I. si F cu prietena lui, A.)

Ne-am ratacit un pic pe drum, lucru foarte bun, de altfel, caci am ajuns si prin Austria, am trecut pe langa Vienna. Praga e un oras care imi aduce foarte mult aminte de Vienna. O sa va povestesc si de ce.

F. a inceput sa ne povesteasca ce vrea sa ne arate si pe unde sa mergem.. stie foarte bine Praga, caci nu degeaba a stat aici atata timp. Nu stiu ce ne-am fi facut fara el, am fi pierdut mult timp cu harti sau intreband oameni..Care.. chiar daca stiu engleza, nu sunt prea comunicativi, spre mirarea mea.

Am reusit sa ajungem seara, la 9, sunasem sa ne astepte cu cheia. Am luat cheia, am mers la apt, care e exact in centru, cum ar fi pe la universitate-romana. Apt e FOARTE mare, are 3 camere si un living imens, doua bai, bucatarie si inca un fel de incapere cu un pat.
Eu dorm in camera cea mare, singura, pana vine Sefu cu viitoarea lui Sotie :) Mi-e tare dor de ei!

Am papat ceva si am mers repede-repede pana pe Charles Bridge, podul preferat al lui F. Nu mi-a parut rau ca la ora aia, la CAT ERAM de obosita, si cat imi era de rau, am facut o mica plimbare. Nu puteam sa ma duc la culcare asa, cu una, cu doua, fara sa vad macar un pic din acest oras miiinunat! I. cu S. s-au dus acasa.
Super tare podul..

Cand voi ajunge acasa,voi intra pe post-urile astea si le voi updata, cu poze. Acum nu pot. Nu am timp sa stau, din pacate. Oricum, nedescris de frumos.

Ne-am intors pe la 12 noaptea siiii.. am picat lati!! Deocamdata nu am bec in camera, decat o lampa. Tocmai in camera mea. Mie mi-e frica de intuneric, mai, baieti. Si sa vedeti cand vine Sefu'..Fara BEC?? Ati face bine sa puneti mana sa schimbati becul!! Clar.

Niciun comentariu: