miercuri, 12 decembrie 2007

The first best party this year :D

Am sa incerc sa povestesc repede-repede, dar totusi nu pe scurt. Asera mi-am luat fetele de la unirea si am pornit in luuuunnga noastra calatorie catre Restaurantul Decebal. Vorbisem cu Cristina, care deja ne astepta si era foarte nerabdatoare sa imi cunoasca prietenele, si reciproca fiind valabila!

Dupa ce m-am certat cu un politist ca "mai lipseste 2 minute si va dau amenda, D-ra!!", deranjat ca am stat 5 minute pe avarii in fata la Kfc Unirii, am ajuns si la restaurant, chiar daca drumul a fost plin de obstacole. Cand susoteau fetele in spate, cand verisoara-mea cu "Gregory" in fata imi atrageau atentia! :)))

Foarte impresionant inca de la intrare, "Decebal" nu s-a oprit din a face asta pana in ultimul moment. :) Gradina cu braduti luminati si cu fantana (care era oprita, era prea frig), luminile obscure si perdelutele au facut din acest restaurant un loc FOARTE "cozy" in care am petrecut cateva ore... razand, mancand, depanand amintiri ...dupa care ne-a fost aproape imposibil sa ne ridicam de la masa. Am mancat cel mai bun ciolan cu varza, pui cu ciuperci si carnati de casaaaaa!!! Apoi am avut o surpriza din partea Cristinei la desert.. o specialitate .. de fapt un platou cu fructe si cu ciocolata calda, in care inmuiai fructele..mmmm... SIII ...La piece de resistance..... CEL MAI MARE SI MAI BUN PAPANAS pe care l-am mancat in viata mea!!!Era IMENS.. nu am cuvinte sa-l descriu. :D

Nedescris de bine ne-am simtit, nedescris de bine am papat si nedescris de mult imi place acum (imi placea si inainte dar acum s-a amplificat treaba) restaurantul!
Cadoul din partea fetelor m-a dat pe spate :=))) Foarte tare, frate! ;) Cine stie cunoaste! :P

Apoi de la restaurant am plecat la mine la birou (recunosc ca masina tragea muuullt mai greu :))) ) sa le arat fetelor care au fost curioase si bine au facut. Am ajuns acolo si nu mult mi-a luat pana cand am vazut pe biroul meu un cadou!!!!!! De la o fata cu o inima mare, mare! ;) Cine stie, cunoaste! Am fost..EXTREM de impresionata, pentru ca nu ma asteptam, nu avea nici o obligatie si nici.. nimic. Pur si simplu m-am trezit cu cadoul pe birou. Foarte frumos! A! Si am primit si declaratie!! Iata:
Dupa o tura de birou si mici explicatii, multe telefoane catre Sefu... Am plecat spre Unirea, vroiam sa mai ajung si la colegii mei, nu? Nici bine nu am iesit de pe strada, ca ma suna Sefu' sa ma intorc, sa imi dea "ceva", ca azi.. la 6 el avea avion. Ne-am intalnit la benzinarie si am primit unul din cele mai frumoase cadouri, sau mai bine zis cel care imi da cea mai mare libertate! In Praga ma voi ocupa de asta. E un task de la Sefu' sa imi iau, citez "ceva asa, pentru mine, nu cadouri pentru altii!" ...Sefu... tu ai citit blogu? :)) Cand ziceam ca as vrea muuuullti bani pentru cadouri la Praga...:D

Intr-un final nu am mai ajuns la unirea pentru ca ai mei colegi plecasera aproape toti, si m-au sunat: "Unde esti? nu mai veni. iau eu factura" :D SUPER! exact cand eram la Cocor. E... ii vad azi, no problem!
Am pornit apoi catre Crowne, cu un pic de treaba, iar la 12 noaptea ..unde eram? La birou, cu Sefu', pentru ultimele pregatiri!!!! :D :D

Si iiiinn sfarsit am ajuns acasa, unde am intocmit o lista cu 18 puncte de rezolvat. AZI. Asa ca gataaa!! PA!!!

Wish me luck, wish me concediu placut, cumparaturi multe si frumoase.. si toooot ce mai vreau eu!!! :D

Kissess!! I'm gonna missss you!!! :*:*

Niciun comentariu: