marți, 11 decembrie 2007

Deja miroase a vacanta prelungita!!

Dupa una din cele mai obositoare dar si frumoase zile din ultima perioada.. am ajuns si acasa. Am intrat, am facut cate ceva din lucrurile pe care le face un om obisnuit cand ajunge acasa, apoi... prioritar a fost (si a ramas de atunci pana acum) calculatorul. Am citit cele 2 bloguri de care I'm addicted.. it's a must! :)
Apoi usor, usor, m-am apucat de restul. Si iata ce a iesit:

Azi e marti. Da, stiu ca nu trebuia sa fiu la birou, ci la scoala, dar am fost. Si nu asa, oricum. Cu treaba, dar si din placere. Asta da masochism, ha?!
Am fost intai si intai la scoala, apoi la birou si seara s-a incheiat cu o mini-petrecere Inter-Informatics, la Salt Pub, pub-ul misto de pe lipscani. E adevarat, am o durere de picioare de nedescris datorita celor 2..3..4.. (ah, le-am pierdut numarul) drumuri facute azi.

Ne-am vorbit, ne-am organizat si am pornit ca la gradinita, sau cls I-IV, doi cate doi, spre metrou! Am traversat strada asa, cu totii, in sir.. am ocupat un vagon si am ajuns si la Salt. Unde aveam rezervata o masa de 20 de persoane, care intre timp s-a transformat intr-o camera intreaga. Cea de nefumatori, pe care noi am facut-o de fumatori pentru cele cateva ore petrecute acolo. EI. Ei au facut-o de fumatori. Nu m-as incadra in aceasta categorie! :D

Chiar daca nici verisoara mea nu era sau "fostul meu prieten cel mai bun" :))), personalul nu ne-a dezamagit. Marfa. Au prins experienta. Acum incepe sa nu imi mai fie rusine sa imi duc cunostiintele acolo. Dar caramel pt Latte-ul meu tot nu aveau! :((

Ne-am distrat, ne-am jucat, am ras, am mancat si am baut. Tin sa spun ca DA, sunt bisericute mai mult decat "bine conturate", din pacate, si in seara asta s-a vazut mai bine ca oricand. Dar e normal. Dar mie imi place sa cred ca ma inteleg bine cu toata lumea. Si chiar daca sunt bisericute, lumea nu isi arunca replici taioase, nu se uita urat unii la altii. Pur si simplu.. cine se aseamana se aduna. Dar trebuie sa tinem cont de conditia lui Sefu', "fara combinatii intre noi in firma!".

Ne-a lipsit Sefu'...ce pot spune. Cel putin mie, asta e clar. Imi pare rau pentru calitatea scazuta a pozelor, dar telefonul nu m-a ajutat prea mult :)

Anyway.. suntem o echipa tanara, foarte tanara si asta e super. Sunt si dezavantaje, desigur, dar poate sunt eu prea optimista cand spun ca sunt nesemnificative!
Azi am avansat in prietenie cu multi din ei. Si ma bucur. Tocmai acum, cand plecam.
Soriiiiiin!! Ce facem JOIII????? :))


2 comentarii:

Anonim spunea...

pot sa raspund eu pt sorinache???
JOI..PLECAM...LA..PRAGA!!!!
Yeeeeeeeee.....
asa ar raspunde nu?:P
ma bucur ca ti-a placut la salt..yo le-am zis sa cumpere caramel,da' nu m-au ascultat... ntz ntz ntz ;)
i-am lasat si eu singuri 3 zile si uite ce fac...aoleu...dar o sa am grija personal sa pice niste capete pentru chestia asta!
<3u4ever

Enjoy... spunea...

@ Lucky charm Pot spune EU care capete, mai exact? :D :D "I'm bad, I'm bad, I'm realy, realy baaad.. WHO'S BAD?" :D
Love you too. much more. ;)