luni, 19 noiembrie 2007

Un petit Ange...






Ma simt datoare sa transmit mai departe ceva ce mi-a fost transmis si mie, la randul meu. Trebuie sa va spun cate ceva despre Gregory Lemarchal... Vedeti in dreapta postului meu, la "it's a must", un link catre "un petit ange". E, este un link catre un videoclip live, in care canta Gregory, intr-o emisiune pe nume Star Academy, varianta franceza a Megastarului nostru, dar... mult mai reusita si cu niste voci mult mai bune. Nu vreau sa jignesc pe nimeni , dar daca ascultati, veti vedea.
Gregory Lemarchal este cel care a castigat editia Star Academy la care a participat, datorita vocii lui extraordinare. Dupa ce a castigat, la un an , si-a scos un album. Super. Eu nu ascult muzica in limba franceza, dar ... el m-a impresionat profund, veti vedea acum de ce. Era bolnav grav de o boala respiratorie ingrozitoare, un fel de cancer. Si da, stia. Si da, canta, cu toate astea, cu o voce de nedescris.
Nu la mult timp dupa ce a scos albumul, la doar 23 de ani, el a incetat din viata, la 30 aprilie 2007. Nu a mai apucat sa traiasca succesul albumului sau si ... din pacate, ne-a lasat doar cu cateva filmulete pe care le puteti vedea pe You Tube, sau pe multe alte site-uri.. cum ar fi acesta. http://video.acasa.ro/view_video/2e7690242ad3b556e626/gregory-lemarchal.html
A lasat in urma niste melodii super, super, niste versuri..extraordinare, care iti ajung pana in adancul inimii si.. mii de regrete, caci.. multe, multe persoane l-au descoperit, din pacate, prea tarziu :( . Asa cum se intampla mereu cu lucrurile frumoase, din care ne este dat sa gustam prea putin.. :( Si cu persoanele minunate care ne inconjoara.

M-as bucura sa stiu ca cei care vor citi aici ii vor asculta macar o melodie.. si vor vedea macar un filmulet, ca sa ma inteleaga! Nu cautati pe Odc.. ca nu veti gasi nimic, din pacate. You Tube, in schimb, Trilulilu.ro si cel de mai sus, gazduiesc, in schimb, sute de filmulete cu acest "petit ange".

Nu voi incerca sa caut o explicatie.. cand il vad asa de plin de viata in acele filmulete funny si traind atat de puternic unele melodii..pare nemuritor! Si se pare ca pentru unii.. asa va ramane pentru totdeauna!

Un comentariu:

Anonim spunea...

ms muuult de tot pentru chestia asta...inseamna enorm pentru mine.
stii...am asa sentimentul ca invie de fiecare data cand il asculta cineva...
dar in realitate e doar un inger...asta e , asa a vrut Dumnezeu(stii u:"faca-se voia Ta").oricum sunt sigura ca ii e mult mai bine acolo sus.
si pana la urma...totul se intampla cu un scop...chiar dak nu ne dam mereu seama care e acela.
<3u4evr