luni, 7 ianuarie 2008

Where the F.U.C.K does it come from?

Iata de unde se presupune a veni acest cuvant mult auzit sau cel putin mult gandit, "fuck":

"Fornication Under Carnal/Cardinal Knowledge"
"Fornication Under [the] Control/Consent/Command of the King"
"Fornication Under the Christian King"
"False Use of Carnal Knowledge"
"Felonious Use of Carnal Knowledge"
"Felonious Unlawful Carnal Knowledge"
"Full-On Unlawful Carnal Knowledge"
"For Unlawful Carnal Knowledge"
"Found Under Carnal Knowledge"
"Forced Unlawful Carnal Knowledge", referring to the crime of rape.

Multumesc sefului meu, care mi-a pus aceasta intrebare si am descoperit si eu!! :D

*fornication is voluntary sexual intercourse between a man and woman who are not married to each other. adultery is one type of fornication.
* felonious the term felony is used in common law systems for very serious crimes, whereas misdemeanors are considered to be less serious offenses.

And the winner iiiiis : "Fornication under the consent of the king!"


Iar scumpul de el, "Ok", vine de la...

1.De la grecescul ola kala care inseamna toate bune;

2. E nevoie de putintica istorie ...O.K., la originea sa, esteprescurtarea de la Old Kinderhook, casa lui Martin Van Buren. Acest MartinVan Buren a fost mana dreapta a generalului Andrew Jackson, unul dinpresedintii Americii de prin anii 1830, reprezentant al partiduluiDemocratic. In timpul campaniei prezidentiale din 1840, O.K. (de la OldKinderhook) era ca un fel de nume secret pentru cluburile Democratilor dinNew York.Rivalii lor, republicanii (la vremea aceea Whigs, nu se numeau incaRepublicans), nefiind in stare sa-si dea seama ce insemna O.K., auinventat o ipoteza... si anume ca presedintele Jackson, care nu prea sepricepea in ale scrisului la vremea aceea (probleme cu spellingul), marcahotararile, actele, hartiile etc. cu O.K., care, dupa cum spuneaurepublicanii, ar fi venit de la "oll korrect" (varianta lui "all correct"stalcita de Jackson). Era, desigur, o inventie de-a lor, dar sensul aramas.

3. Din timpul razboiului civil de> la americani si anume ca in tabara nordului faceau rapoarte la sf zilei> cu cati au fost omoriti pe cimpul de batalie. Si se pare ca 0 killed era> un motiv de bucurie :) Si de aici se pare ca a venit ok-ul.

And the winer iiiiisss: no.2!!!!!!!!!1

Niciun comentariu: